Vaga

Horoskopski znak - Vaga

Horoskopski znak – Vaga

Osobine vage

Mogu se dešavati problemi vezani za odgovornost, organizaciju, pravac našeg života. Neptun će doprineti konfuziji. On u teškom susretu sa Saturnom donosi destruktivne utopijske ideje. Znaci Strelac i Ribe gde se dešava kvadrat Satruna i Neptuna ukazivaće na probleme sa zakonodavstvom, administracijom, religijom, sistem visokog obrazovanja, sport, veleprodaja, turizam, uvoz-izvoz, a pravda i pravo biće na ispitu…

Mars će ulaskom u znak Blizanca najviše podstaći kvadrat Saturna i Neptuna. Napraviće egzaktnu opoziciju 15.maja, a kvadrat sa Neptunom 26.maja. Doprineće protivurečnosti na svim nivoima. Biće sukoba i na globalnom nivou.

Ljubav: Prvih 10-ak dana maja uglavnom ćete biti zbunjeni i konfuzni na ovom planu. Položaj Venere vašeg vladara u 10.kući donosi jednu bitnu raskrsnicu na emotivnom planu, ali i na profesionalnom. Možda će pojedini birati između ljubavi i karijere. Moguće da će neki imati romantična dešavanja na polju posla. Mlad Mesec 18.maja u vašem sektoru intimnih relacija, promena, transformcija donosi bolje razumevanje prošlih odnosa (posebno ako su bazirani na seksualnoj privlačnosti), a ujedno da vam olakša da uđete “oslobođeni” u nov odnos. U isto vreme se dešava retrogradni hod Merkura, pa će nekim Vagama doneti staru ljubav u život. Oni koji su u vezi bi trebali da se skoncentrišu na partnera i da nastoje da stabilizuju odnos. Dobri dani u ljubavnm polju su 10. i 11.maj. MOLIM ONE KOJI TREBAJU POMOĆ VEZANU ZA LJUBAV DA POŠALJU SMS NA 886531 I ZATRAŽE POMOĆ VIDJELICE ZIJADE!

Posao: Ulazak Venere u vašem sektoru karijere od 7.maja biće vam lakše da postižete zacrtane ciljeve. Ambicija, lakše dostizanje svojih želja, napor koji se isplati. Mnoge stvari će vam ići od ruke, pa ih iskoristite. Možete odlagati stvari i situacije i time sami sebi praviti problem. Oni koji bi hteli da prošire već postojeći biznis bi trebali da budu oprezni. Sačekajte neko drugo vreme. Stari projekti će imati više šanse da se završe. Imaćete podršku žena ili ljudi koji su na položaju da vam pomognu. Saradnja sa inostranstvom zahteva prilagođavanje.

Aktualni horoskop

LJUBAV: Volite zabranjeno voće.Skloni ste avanturama. No sad kad volite,moglo bi vam se to obiti o glavu.Opustite se i uživajte.

FINANCIJE: Povoljno razdoblje za sve vrste privatnih poslova. Sve što započetnete biti će savršeno.

ZDRAVLJE: Mogući su zdravstveni problemi na početku meseca (do 10. maja). Inače mesec maj nije mnogo loše postavljen u ovom polju.

Savjet za nadolazeće dane

ŽENE: Vage ne vole kad im se postavljaju uslovi i ograničenja. Ne trpe netolerantnost jer su same pune razumevanja za partnera. Kada dođe do prekida, prilično su civilizovane i taktične mada ih često optužuju za neiskrenost. Spremne su da pruže partneru još jednu šansu, ali ne igrajte se sa njihovim strpljenjem. Zbog visokih očekivanja teško pronalaze stalne partnere.

MUŠKARCI:  Koko se udvarti VAGAMA: Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira što na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, važno je da djelujete veoma privlačno, vrlo zabavno, neodoljivo šarmantno, atraktivno i iskreno. Međutim, nikako nemojte zaboraviti da Vaga oko sebe ima veliki broj potencijalnih udavarača i da vam zbog toga njen početni signali ili zeleno svjetlo ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sljedeću fazu. Uostalom, Vage su specifične i zbog toga što vrlo aktivno i rado uživaju u različitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavođenju kao i u brojnim zabavama. Pri tome morate voditi računa o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne čini onaj “početni korak”, a to znači da Vaga na indirektan način i veoma suptilno šalje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uživa u “ljubavnim igrama” i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i naročito da je opčini svojim udvaračkim manirima!

Želiš znati više o horoskopskom znaku Vaga?

Pošalji sms poruku na broj 886270 ili nazovi na 064/500-605 i saznaj što te sve očekuje u budućnosti.
Cijena poruke 3,72kn, za odjavu pošalji STOP, cijena poziva fiksna linija 3,49 kn/min; mobilna 4,78 kn/min.

Za vas ovaj tjedan Vidjelica i tarot majstorica ZIJADA. Nazovite je sa povjerenjem na broj 064-610-066 6,99/8,41 kn/min tel/mob