Škorpion

Horoskopski znak Škorpion

Horoskopski znak – Škorpion

Osobine  škorpiona

Priču maja meseca nosi kontakt retrogradnog Saturna i Neptuna koji će voditi tihu borbu kroz kvadrat. Ovaj kvadrat se dešava između znakova Strelca i Riba. Setimo se šta od nas traži Saturn. On je odgovornost. Traži od nas praktično sagledavanje i delanje. Neptun je oblak. On je mističan i zbunjen. Šta će se dešavati kroz njihov sukob?

Mogu se dešavati problemi vezani za odgovornost, organizaciju, pravac našeg života. Neptun će doprineti konfuziji. On u teškom susretu sa Saturnom donosi destruktivne utopijske ideje. Znaci Strelac i Ribe gde se dešava kvadrat Satruna i Neptuna ukazivaće na probleme sa zakonodavstvom, administracijom, religijom, sistem visokog obrazovanja, sport, veleprodaja, turizam, uvoz-izvoz, a pravda i pravo biće na ispitu…

Ljubav: Pun Mesec se dešava u vašem znaku na početku meseca (4.maj). Ovo je period kada se “žanje ono što se posejalo”. Naporan rad i odgovornost na svim poljima biće nagrađeni, dok lenjost, pogrešni izbori neodgovornost će požnjeti kaznu. Iako su neke situacije u toku iskoristite energiju da je preokrenete u svoju korist. Mlad Mesec se 18.maja dešava u znaku Bika u tvom polju partnerstva tako da u tom periodu imate šansu da uđete u nov partnerski odnos ili pak da postignete ravnotežu kompromisom kroz već postojeće partnerstvo. S obzirom da se Merkur tog trenutka poreće unazad najverovatnije je da će obnoviti veza i ljubav iz prošlosti što je jedino moguće kroz nalaženja “zajedničkog jezika”. Svaki vaš potez će zavisiti i od postavke partnera.

Posao: Ovaj mesec može biti značajan za novine na ovom planu. Moguće je da ćete imati povoljnije šanse za nove ugovore, dogovore. Imate podršku pravih ljudi. Ono loše što može zadesiti Škorpije u maju jeste finansijki plan, koji nije najbolje postavljen sada. Najviše komplikacija možete imati sa bankama, kreditima, papirologijom, zvaničnim dokumentima, posebno nakon 18.maja. Saturn će oponiranjem Mekura praviti velike komplikacije i zastoje na ovom planu, a Neptun može da doprinese da Škorpije imaju lošu procenu gde da novac pre usmere.

Aktualni horoskop

LJUBAV: Kad u ljubavi krene nizbrdo, Škorpije ne umeju da se zaustave već prosto uništavaju sve za sobom. U glavi im je haos kada su zaljubljene – sumnja, ljubomora, strast, nesigurnost. Očekuju da ste im potpuno verni i posvećeni, a ako ih izneverite, sledi vam osveta, baš kao na filmovima. Fizički kontakt im je veoma bitan, ali ih možete osvojiti poklonima, laskanjem i pompeznim gestovima. Odgovaraju im Rakovi i Ribe. A kod vas sve kreće nizbrodo, zto me nazovite na tel 064-622-332 ja sam MAGDA!

FINANCIJE: Povećan je rizik od greške, pa imajte punu pozornost na planu novca i finansija. Iskoristite povoljne dane tokom sredine meseca da pokušate da uzmete situaciju u svoje ruke.

ZDRAVLJE: Vaš nervi sistem je krhk i probleme koje možete imati tokom ovog periodu su najviše na nervnoj bazi. I telo vam je umorno. Nađite načina i vremena da ga regenerišete.

Savjet za nadolazeće dane

ŽENE: Škorpion se uvijek udvara vama, a ne vi njemu. Znači, u bilo kojoj fazi ljubavne igre vi ste ta “zgodna” meta ili žrtva, a Škorpion je uvek osvajač ili pobjednik. U tom smislu, zaista ništa ne možete promijeniti sem da upotrijebite svoju pamet i da se ponašate dovoljno snalažljivo. Naravno, muškarac i žena Škorpion koriste drugačiji stil, ali princip je potpuno isti.

MUŠKARCI: Svaka žena zaslužuje muškarca koji će je poštovati, ali i svaki muškarac zaslužuje ženu koja će ceniti njegov trud.

Želiš znati više o horoskopskom znaku Škorpion?

Pošalji sms poruku na broj 886015 ili nazovi na 064/500-605 i saznaj što te sve očekuje u budućnosti.
Cijena poruke 3,72kn, za odjavu pošalji STOP, cijena poziva fiksna linija 3,49 kn/min; mobilna 4,78 kn/min.

Za vas ovaj tjedan Vidjelica i tarot majstorica ZIJADA. Nazovite je sa povjerenjem na broj 064-610-066 6,99/8,41 kn/min tel/mob