Rak

Horoskopski znak - Rak

Horoskopski znak – Rak

Osobine raka

Priču maja meseca nosi kontakt retrogradnog Saturna i Neptuna koji će voditi tihu borbu kroz kvadrat. Ovaj kvadrat se dešava između znakova Strelca i Riba. Setimo se šta od nas traži Saturn. On je odgovornost. Traži od nas praktično sagledavanje i delanje. Neptun je oblak. On je mističan i zbunjen. Šta će se dešavati kroz njihov sukob?

Ljubav: Početak meseca je bolje postavljen za one koji su već u vezi ili bračnom odnosu. Pun Mesec u Škorpiji 4.maja se dešava u vašem emotivnom sektoru i donosi ozbiljno preispitivanje svih odnosa, a posebno će biti krhki oni koji već imaju nesuglasice ili su od skoro u vezi. Možete se osetiti nedovoljno željenom I voljenom. U slučaju da se i partner oseća isto, imamo priču koja se završava. Nakon ulaska Venere, vladarke srca u vaš znak (7.maj) biće puno ljubavi i nežnosti za vas Rakove. Zavodljivi, senzualni, romantični je najbolji opis Rakova tokom ovog perioda. Inače se Venera zadržava u vašem znaku do 5.juna.

Posao: Vaše profesionalne želje su tokom ovog meseca lakše ostvarljive jer se Sunce nalazi u vapj 11ici i time otvara podršku drugih. Profesionalne ciljeve možete dostići. Venera u vašem znaku će doprineti na ličnom šarmu, diplomatiji i harizmi, ali ne zaboravite da se Mars i Merkur nalaze “iza” vas u 12 kući, pa se čuvajte zakulisanih radnji.

 

Aktualni horoskop

LJUBAV: Slobodni će biti u potrazi za rodnom dušom, a ima dosta izgleda da je i pronađu tokom tog perioda. Ipak, neće sve ići lagano u partnerskim odnosima. Saturn koji je vladar vašeg polja ozbiljnih partnerstva ide unazad i stalno postavlja ista pitanja iz prošlosti, a pritom loše gleda na Merkura i Marsa tokom maja meseca.

FINANCIJE: Prozrite nečije namere, ali vodite računa kako reagujete. Druga dekada imaće teže momente koje mogu da prevaziđu uz podršku Venere i Sunca dok bude u znaku Bika. Novac vam neće predstavljati problem tokom ovog meseca.

ZDRAVLJE: Savet je da budete oprezni u ovom sektoru tokom maja. Saturn se kreće unazad u vašem sektoru bolesti i loše gleda na Marsa i Merkura. Sanirajte stare zdravstvene probleme. Neki od vas mogu završiti na bolničkom lečenju. Blokovi, krize, problemi respiratornog trakte, problemi sa krvnom slikom, nogama, nervoza.

Savjet za nadolazeće dane

ŽENE: Trenutno ste u teškom perijodu i sve vam ide nizbrodo! Molim nazovite MAGDU NA 064622332 MOŽE VAM POMOĆI!

MUŠKARCI: Ovaj znak vrlo retko iskazuje ljubomoru zbog partnerovog ponašanja, i to samo zato što je potpuno zaslepljen ljubavlju kada je u vezi. Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu ni zamisliti da ih partner može prevariti. Međutim, ako pronađu razlog za ljubomoru, to će ih snažno potresti. Vrlo teško opraštaju, i ako su povređeni, ostaju dugo nezadovoljni. ”Ne činiš me ljubomornom, nego činiš da se zapitam zašto sam te ikad poželela.”

Želiš znati više o horoskopskom znaku Rak?

Pošalji sms poruku na broj 886531 ili nazovi na 064/500-605 i saznaj što te sve očekuje u budućnosti.
Cijena poruke 3,72kn, za odjavu pošalji STOP, cijena poziva fiksna linija 3,49 kn/min; mobilna 4,78 kn/min.

Za vas ovaj tjedan Vidjelica i tarot majstorica ZIJADA. Nazovite je sa povjerenjem na broj 064-610-066 6,99/8,41 kn/min tel/mob