Ovan

Horoskopski znak - Ovan

Horoskopski znak – Ovan

Osobine ovna

Ako vam je za oko zapeo temperamentni Ovan, pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegovoga srca. Pohvalite li se da volite gledati putopise i dokumentarne filmove o divljim i neistraženim predelima Zemlje, zasijaće će mu pogled. Kad počne zaneseno pričati o svojim idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom. Prilagodite se njegovim neretko egocentričnim zahtevima i imaćete ključ za njegovu dušu.

Aktualni horoskop

LJUBAV: Prije svega, ljubavna igra ili zavođenje mora biti vrlo iskreno, otvoreno i spontano. Ali, najvažnije pravilo glasi: dozvolite Ovnu da se udvara vama ili, ukoliko ste dovoljno vješti i lukavi, navedite i zavedite Ovna da se on udvara vama! Poenta je u tome da vi uvijek morate biti “ljubavni plijen”, a Ovan je uvijek “ljubavni osvajač”, bez obzira da li je riječ o muškarcu ili o ženi.

FINANCIJE: Situacija nije BLISTAVA! Molim pošaljite sms na broj 886531 za ZIJADU, ženu koja vam može pomoći!

ZDRAVLJE: Vaši zdravstveni problemi zahtjevaju stručnu pomoć a i savjete naših tarot majstora! Potražite MAG VERU na 064- 610-066 i nećete požaliti.

Savjet za nadolazeće dane

ŽENE: Ovnu je poverenje ne samo u ljubavi nego u bilo kakvom međuljudskom odnosu veoma važan. Poverenje mu je uvek na prvom mestu. Ovnovi preziru laž i licemerje te upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osećanja pa je za Ovnove bitno da se suoče sa partnerom i otvoreno mu kažu šta im smeta nego da beže od problema.

MUŠKARCI: Posao: Postoji velika želja da pobiljšate svoju finansijsku situaciju tokom ovog meseca. Na tome će raditi Sunce koje se nalazi u vašem polju finansija koje pritom lepo gleda na Plutona. Sve nešto što je trebalo da se sredi dolazi na red sada.

Želiš znati više o horoskopskom znaku Ovan?

Pošalji sms poruku na broj 886531 ili nazovi na 064/500-605 i saznaj što te sve očekuje u budućnosti.
Cijena poruke 3,72kn, za odjavu pošalji STOP, cijena poziva fiksna linija 3,49 kn/min; mobilna 4,78 kn/min.

Za vas ovaj tjedan Vidjelica i tarot majstorica ZIJADA. Nazovite je sa povjerenjem na broj 064-610-066 6,99/8,41 kn/min tel/mob