Djevica

Horoskopski znak - Djevica

Horoskopski znak – Djevica

Osobine djevice

Priču maja meseca nosi kontakt retrogradnog Saturna i Neptuna koji će voditi tihu borbu kroz kvadrat. Ovaj kvadrat se dešava između znakova Strelca i Riba. Setimo se šta od nas traži Saturn. On je odgovornost. Traži od nas praktično sagledavanje i delanje. Neptun je oblak. On je mističan i zbunjen. Šta će se dešavati kroz njihov sukob?

Ljubav: U prvoj nedelji maja Venera je u istom znaku gde se našao i Merkur vladar Device pa je naglašena potreba da kontrolišete emotivnu situaciju i događaje. U suštini, vi Device ste na sve fokusirane, samo ne na emotivno polje. Kada Venera uđe u znak Raka, a vama u 11.kući slobodni mogu da upoznaju neku zanimljivu osobu preko prijatelja ili preko neke grupe čiji ste član. Ne žurite u analizama i ne brzajte u zaključcima. Venera će formirati lep aspekt sa Neptunom pa će se u vama javljati potreba za ljubavnim idealom, možda ćete biti zbunjeni svojom senzualnošću, romantičnim senzibilitetom. U suštini maj donosi vašu veću potrebu za stabilnošću na emotivnom planu. Težićete miru, harmoniji, a sve pod velom nežnosti.

Posao: Na ovom planu možete očekivati podršku žena ili nekog sa kim ste u romantičnoj vezi. Intezivni događaji na ovom planu, što može doneti i određene komplikacije. Pazite da ne radite previše poslova tokom ovog perioda. Najbolje rezultate ćete imati ako se fokusirate na jednu obavezu. Putovanja, komunikacija, dogovori, dokumentacije će biti od velike važnosti tokom ovog meseca. Nakon 18.maja Merkur će ići unazad kroz vaše 10.polje (karijera, status, ciljevi).

Aktualni horoskop

LJUBAV: PROBLEME KOJE SAD IMATE U LJUBAVI, MOLIM POŠALJITE SMS NA 886015 I ZATRAŽITE AIDU ŽENU KOJA ZNA, ZNA SVE!

FINANCIJE: Nevolje mogu nastati u plasiranju svojih ciljva. Nadređeni ili osobe koje su značajne za vaš napredak mogu vam osporavati vaš rad. Upotrebite vašu logičnu i racionalnu stranu pri rešavanju mogućih problema.

ZDRAVLJE: Problemi sa koncentracijom i refleksima, disajni putevi ugroženi. Budite disciplinovi sa ishranom i fizičkom aktivnošću.

Savjet za nadolazeće dane

ŽENE: Device najviše nerviraju:

1. Ljudi koji su neuredni ili neorganizovani, 2. Neuzvraćeni telefonski pozivi, 3. Kašnjenje drugih, 4. Tuđe neplaćanje poreza, računa i uopšte podmirivanje obaveza, 5. Ne vraćanje pozajmljenih stvari, 6. Gubljenje vremena na nebitne stvari, 7. Nepoznavanje gramatike, 8. Preterano psovanje, 9. Emocionalne scene u javnosti, 10. Stend ap komičare.

MUŠKARCI: Device su pošteni realisti i tako funkcionišu, prema drugima i prema sebi. Dok drugi traže izgovore, Device pronalaze način kako da dođu do cilja. Puno zahtevaju od drugih.
U ljubavi nastupaju i pošteno i beskompromisno.

Želiš znati više o horoskopu?

Pošalji sms poruku na broj 886270 ili nazovi na 064/500-605 i saznaj što te sve očekuje u budućnosti.
Cijena poruke 3,72kn, za odjavu pošalji STOP, cijena poziva fiksna linija 3,49 kn/min; mobilna 4,78 kn/min.

Na vaša pitanja ovoh dana odgovara Vidjelica ZIJADA. Obratite joj se sa povjerenjem na broju 064-610-066 6,99/8,41 kn/min fik/mob