Blizanci

Horoskopski znak Blizanci

Horoskopski znak – Blizanci

Osobine blizanaca

Priču maja meseca nosi kontakt retrogradnog Saturna i Neptuna koji će voditi tihu borbu kroz kvadrat. Ovaj kvadrat se dešava između znakova Strelca i Riba. Setimo se šta od nas traži Saturn. On je odgovornost. Traži od nas praktično sagledavanje i delanje. Neptun je oblak. On je mističan i zbunjen. Šta će se dešavati kroz njihov sukob? Ljubav; Venera vaš znak napušta tek 7.maja, pa vam je prva nedelja maja još uvek u znaku zadovoljstva, lepršavih ljubavnih susreta. Romantične ljubavi, senzualnost u vezama je još uvek Venera daruje vaš znak. Nakon prve nedelje ona prelazi u sledeći znak, a to je vodeni znak Raka. Vas i dalje obuzimaju ista osećanja, čak postajete više vezani za partnera (ako ste u vezi). Usamljeni će težiti stabilnoj, čvrstoj vezi. Mars će ući u vaš znak od 11.maja i ovo je podizanje vaše energije u top formu na svim poljima. Moguće da ćeš nastupiti naglo u odnosu na druge. Burnije akcije, a želje stavljene pod “hitno” nastupiće toom tog perioda. Temperamentniji ste nego obično, ali i uznemireni do 21.maja dok Sunce bude vama lično bilo iza leđa (12.kuća). Kada nakon 21-maja Sunce bude obasjalo vaš znak eto vas na pozornici života ispunjeni pažnjom. Tada možete biti fokusirani na ono što želite, kada želite i koliko želite. Ne zaboravite da vaš vladar (Merkur) ide unazad (od 18.maja) pa se opet susrećemo sa životnim problemom da nam sudbina nešto podari, a drugo oduzme

Posao: Vaš vladar Merkur će ući u vaš znak od 1.maja i ići će direktnim hodom do 18.maja kada će napraviti zaokret i krenuti unatraške (unazad) da bi u tom hodu bio do 11.juna kada kreće ponovo napred, a onda ćete se “družiti “ sa njim do 8.jula kada napuđta vaš znak. Dakle, u Blizancima će provesti 8 nedelja umesto 3 do 4 koliko provodi u jednom znaku. Ovo je period komunikacije, analize, papirologije, zastoja u istim kada bude išao unazad, da bi ponovo krenuo pravim putem nakon obnove i regulisanja svega prošlog.

Aktualni horoskop

LJUBAV: Neki od vas će imati pravne probleme sa partnerom ili zbog njega/nje. Poradite na sebi, nađite rešenja u tišini jer se Mlad Mesec dešava u znaku Bika u isto vreme kada i vaš vladar kreće unazad. Morate biti svesni da svaka unutrašnja akcija može da donese određenu reakciju, a da to nema veze sa onim da li ćete vi biti u pravu i pobediti partnera ili ne. Nazovote našu AIDU ZA LJUBAVNI TAROT NA 064-610-066 Uvezi ovih problema sa partnerom!

FINANCIJE: Budite otvoreni za promene koje se pojavljuju nenadano. Jupiter će vas na početku meseca lepo gledati, tako da sve što je vezano za školu, studije, obrazovanje, putovanja, inostranstvo, posao, dokumenta rešite na pravi način.

ZDRAVLJE: Dinamični i aktivni Mars biće gost u vašoj kući nakon 11.maja i doneće vam obilje energije. Pazite na polje zdravlja nakon 18.maja. Mogući su problemi sa nogama I rukama, motorikom, ravnotežom.

Savjet za nadolazeće dane

ŽENE: Nazovote našu AIDU ZA LJUBAVNI TAROT NA 064-610-066 Uvezi ovih problema sa partnerom!

MUŠKARCI: Ljubav je kada se plašiš da nekoga ne izgubiš. Sreća je kada se i ona plaši da ne izgubi tebe.

Želiš znati više o horoskopskom znaku Blizanci?

Pošalji sms poruku na broj 886531 ili nazovi na 064/500-605 i saznaj što te sve očekuje u budućnosti.
Cijena poruke 3,72kn, za odjavu pošalji STOP, cijena poziva fiksna linija 3,49 kn/min; mobilna 4,78 kn/min.

Ovih dana na sva vaša pitanja odgovara tarot majstorica ZIJADA na broju 064-610-066 6,99/8,41 kn/min tel/mob