Bik

Horoskop Bik

Horoskopski znak – Bik

Osobine bika

Ovaj zemljani znak žudi za porodičnom idilom, srećom i mirom u vezi i uopšte zdravim i harmoničnim odnosima. Upravo zbog toga, ako osete i najmanju sumnju u partnerovu vernost, u njima se budi pre istražiteljski duh nego ljubomora u klasičnom smislu. Svim sredstvima će pokušati da saznaju o čemu se tačno radi, pa zbog toga mogu da naprave prilično neprijatne ljubomorne scene, ali jedino ako za to imaju dobar razlog.

Aktualni horoskop

Ljubav: BIKU DISKRETNO I SUPTILNO SE UDVARAJ!Učinite to na neki diskretniji način, indirektno i suptilno. Pri tome, nemojte zaboraviti na razlčite poklone kao i na brojna pravila o lijepom ponašanju. Poenta je u tome da morate ostaviti veliki utisak, ali ne samo svojom pojavom već i različitim manirima ili ukazanom pažnjom. U tom smislu možete biti sigurni da se vaša pažnja “mjeri” – ne samo lijepim riječima već i kroz različite “vrijedne” ili skupocjene poklone, sitnice i darove.

Finacije: Dolaze vam doista veliki troskovi. Papiri,sud i štošta što niste kontrolisali. Za pomoć nazovite broj 064500605

Zdravlje: Sve ide nabolje.

Savjet za nadolazeće dane

ŽENE: Zanima li vas zašto vas je muškarc kojeg volite ostavio? Nazovite me ja sam Aida i reću Vam istinu. br. 064-500-705

MUŠKARCI: Sodoma i gomora ako ne riješite problem dodatnog posla!

Želiš znati više o horoskopskom znaku Bik?

Pošalji sms poruku na broj 886015 3,72 kn/sms I skini zaštitu za LJUBAV! Nazovi na 064/500-805 i saznaj što te sve očekuje u budućnosti.
Cijena poruke 3,72kn, za odjavu pošalji STOP, cijena poziva fiksna linija 3,49 kn/min; mobilna 4,78 kn/min.

Potraži savjet vrhunske tarot majstorice ZIJADE na broju 064-610-066 6,99/8,41 KN/MIN MOB/TEL